Dokaz, da so bili tvoji stari starši bolj kul kot ti

Dokaz, da so bili tvoji stari starši bolj zabavni kot ti.

Vaša babica in dedek sta zdaj stara, nemočna in jima morda peša spomin, a življenjske lekcije, ki vam jih bosta posredovala, so zlata vredne. Živela sta v drugačnih časih, ko družba ni bila tako liberalna, a kljub temu sta našla svoje male radosti, ki dokazujejo, da sta bila očitno bolj kul kot vi.

Vaši stari starši so dragoceno darilo, ki ga morate čuvati. Njegove modrosti in življenjske lekcije so tako bogate, da se lahko iz njih naučite o življenju, ljubezni in vsem, s čimer se boste soočali na svoji življenjski poti.

Poleg lekcij o življenju so vam zagotovo tu in tam odkrili kakšno skrivnost ‒ kakšno bedarijo so naredili, ko so bili mladi, kaj so počeli kot mladostniki, o čem so razmišljali, s kakšnimi dekleti in fanti so hodili

Če imate stare starše, jih vprašajte, kako so se imeli, ko so bili mladi. Morda ne bodo želeli govoriti o tem, kako poredni so bili, a jim pokažite spodnje fotografije, ki jih bodo morda spodbudile, da vam odkrijejo kakšno sočno zgodbo.

Galerija: Stari starši

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Psihologi pojasnjujejo 6 stvari, ki jih v naših sanjah nikoli ne bomo mogli narediti oziroma doživeti