fbpx

Dream Istria Holiday: sanjski apartmaji v osrčju Poreča

Foto: booking.com

Iščete apartmaje v Poreču? Nekaj za vikend oddih ali daljše počitnice? Okusno opremljeni apartmaji Dream Istria Holiday se nahajajo nedaleč od plaže in nudijo odlično možnost za oddih.

Nekaj kilometrov ven iz mestnega središča, nedaleč stran od zaliva Materada Maj, se nahajajo lično opremljeni apartmaji Dream Istria Holiday. OD plaže vas loči le kratek sprehod, lokacija pa vam omogoča veliko izbiro aktivnosti, od kolesarjenja do sprehajanja in igranja tenisa. Do mesta se brez težav zapeljete z avtomobilom ali turističnim vlakom, morda pa vam je ljubše zajahati kolo ali ubrati pot kar peš.

V sklopu nastanitve je urejeno zasebno parkirišče, kjer lahko parkirate svoj avtomobil. Vsak apartma se lahko pohvali z polno opremljeno kuhinjo, kjer najdete tudi mikrovalovno pečico in vrsto pripomočkov. V dnevnem prostoru se nahaja televizor z ravnim zaslonom, najdete pa tudi likalnik in pisalno mizo.

Spalnice so opremljene z zakonskimi posteljami, vsak apartma pa je zgodba zase. Navdušili vas bodo detajli, od brezplačnega toaletnega pribora, ki vas pričaka v kopalnici, do omamne kave ob jutrih. V sklopu apartmajev je urejena tudi terasa za sončenje z udobnimi sedišči in ležalniki.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.