fbpx

Garden Palace Resort: moderna počitniška oaza v Umagu

Foto: booking.com

Umag velja za eno najbolj priljubljenih istrskih mest, ki v hipu osvoji obiskovalce s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Le lučaj od mesta pa se nahaja Garden Palace Resort, počitniška oaza za sodobne turiste.

Garden Palace Resort nudi 112 luksuzno opremljenih apartmajev, ki so umeščeni v štiri sodobno oblikovane objekte. Nahaja se v neposredni bližini Umaga, le lučaj stran od mestnega središča, ob glavnem sprehajališču. Nudi neposreden dostop do morja ter je odlično izhodišče za sprehode ter uživanje v prekrasnih razgledih na marino. Do mestnega središča se lahko sprehodite, v poletni sezoni pa vas tja zapelje tudi vlakec.

Priljubljena mestna plaža Dante Beach je kratek sprehod stran, nekoliko dlje sta tudi betonirana in prodnata plaža nagrajena z Modro zastavo. Pred nastanitvenim kompleksom se nahaja zunanji bazen s sladko vodo in sončna terasa za ležalniki. Izbirate lahko med različnimi studii in apartmaji (Standard 3* ali Superior 4*), primernimi za pare in družine. Vsi so klimatizirani, opremljeni s televizorjem in polno opremljeno kuhinjo.

Ob doplačilu vam ob jutrih pripravijo zajtrk, sicer pa se lahko razvajate sami v apartmajski kuhinji. V sklopu nastanitve je tudi restavracija z jedmi po naročilu, blizu so tudi bari in prodajalne spominkov ter časopisov. Okolica je kot nalašč za sprehajanje, kolesarjenje, tudi rolanje po obmorski promenadi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.