fbpx

Drzni košarkarski čevlji NBA zvezdnika Kobe Bryanta

Nine Kobe 9 Elite je superga, ki prefinjeno kombinira estetiko in tehnologijo. Pravijo, da ji ni para in da prihaja februarja.

Pred kratkim so pri Nike-u predstavili Nine Kobe 9 Elite, ki je vizualno povsem samosvoj košarkarski čevelj. Mavrično barvit par je navdihnil košarkarski zvezdnik Kobe Bryant. Superga estetiko in vizualno podobo košarkarskega čevlja postavlja na novo raven, pa tudi s samega tehnološkega vidika je posebna. Pri izdelavi so uporabili tri Nikove tehnologije: Nike Flyknit, Flywire in Lunarlon, njihov skupek pa daje čevlju neverjetno lahkotnost.

Inovativni dizajn izboljšuje in spodbuja naravno gibanje stopala ter se mu prilagaja, hkrati pa zagotavlja moč in hitrost. Kobe Bryant je o Nine Kobe 9 Elite dejal: ”Ko stopim na košarkarsko igrišče, čustva pustim zunaj, to je od nekdaj moj pobeg. Ti čevlji se bodo igrišča dotaknili na enak način.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!