Foto: IG @nailholickorea in @megs_nails_los

Dvojna francoska manikira: lepotna klasika s trendovskim preobratom

Kot nalašč za letošnjo pomlad

Zadnjič posodobljeno: :

Francoska manikira je prava lepotna klasika, ki se letos vrača s polno močjo. Po mikro manikiri je zdaj na vrsti dvojna francoska manikira.

To, kar dela dvojno francosko manikiro drugačno, je dvojna črta na konicah nohtov. Je veliko bolj osupljiva kot klasična francoska manikira in tako prava osvežitev. Lahko je elegantna, lahko je minimalistična, pa tudi zelo vpadljiva. Poleg tega je dovolj preprosta, da jo lahko nosite skozi celo leto in ob vsaki priložnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BY SARAH | SARAH WOODS (@bysarah____)

Dvojna francoska manikira je kot nalašč za vse tiste, ki imate radi klasično manikiro s trendovskim preobratom v različnih barvah in z različnimi detajli. Lahko jo okrasite z bleščicami ali biserčki, dodate temnejše tone ali kombinirate najbolj nepričakovane barve. Če so vam najbolj všeč klasike, je najbolje, da za podlago izberete nevtralen odtenek in za konice nohtov bele, roza ali srebrne barve.

Debelino črte na konicah nohtov lahko prilagodite svojemu okusu. Če imate kratke nohte, se svetuje da so te čim tanjše. Ne pozabite, da morate za trendovsko dvojno francosko manikiro narisati dve črti. Lahko so v enakih, pa tudi različnih barvah – odvisno od tega, kakšno je vaše razpoloženje. Prav tako lahko narišete dve črti, drugo ob drugi, ki sta lahko različno debeli in z manjšim ali večjim razmikom. Spodaj si poglejte nekaj najlepših dvojnih francoskih manikir, ki so lahko vaš navdih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hope.o.nails

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie’s Nails (@sophies_nails20)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg’s Nails (@megs_nails_los)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši kodralniki las 2021: oblikovalci las za lepe kodre