Dvorec Trebnik – naravna kozmetika in izdelki za dom slovenskega porekla

Kozmetika Dvorca Trebnik je kvalitetna kombinacija naravnega in slovenskega.

Dvorec Trebnik je blagovna znamka, katere začetki segajo v 16. stoletje, ko so v Slovenskih Konjicah kot rezultat bogate tradicije in znanj začeli nastajati prvi izdelki za nego telesa. Njihovo naravno kozmetika (prva certificirana v Sloveniji), izdelke za dom in prehrambene dobrote odlikuje kvaliteta, ki skrbi za naše zdravje in dobro počutje s pridihom slovenskega porekla.

Dvorec Trebnik, ki se nahaja v Slovenskih Konjicah, ima bogato zgodovino, katere začetki segajo že v 13. stoletje: takrat je bil namreč v pisnih zgodovinskih virih prvič omenjen kot ‘’Trebnikke’’. V začetku 19. stoletja so postali lastniki dvorca veljaki iz rodbine Windischgräetz, ki so veliko pozornosti namenjali urejanju vrtov, njihovo zanimanje za rastline pa se z blagovno znamko Dvorec Trebnik ohranja do danes. Po drugi svetovni vojni so bili prostori dvorca spremenjeni v kino, otroški vrtec in kavarno, podobo, kot jo ima dvorec danes, pa je dobil konec devetdesetih, ko so začeli tudi s proizvodnjo prvih izdelkov.

PREBERITE ŠE: Poletna kozmetika: 10 razlogov zakaj kokosovo olje namesto v kuhinji spravljati v kopalnici

Njihovi izdelki so rezultat bogate tradicije, izkušenj in znanj mnogih stoletij. Naravno kozmetiko Dvorca Trebnik odlikuje prvi slovenski certifikat za naravno kozmetiko, rdeča nit vseh njihovih izdelkov pa je na naraven način poskrbeti za naše zdravje in dobro počutje. Poleg kozmetike lahko med izdelki blagovne znamke Dvorec Trebnik najdemo tudi izdelke za dom (blazine, copate, svečke…) in prehrambene dobrote (naravne čaje in zelišča, oreščke, suho sadje…). Vsem izdelkom pa je skupno to, da v modernih embalažah skrivajo recepture po izročilu prednikov in tako povezujejo močne slovenske korenine v preteklosti z našim hitrim tempom življenja v sedanjosti.

Kozmetika Dvorca Trebnik je kvalitetna kombinacija naravnega in slovenskega. (foto: Dvorec Trebnik na Facebooku)
Kozmetika Dvorca Trebnik je kvalitetna kombinacija naravnega in slovenskega. (foto: Dvorec Trebnik na Facebooku)

Naravno kozmetiko Dvorca Trebnik odlikuje dejstvo, da ne vsebuje nobenih parabenov, konzervansov, sintetičnih snovi ali gensko spremenjenih sestavin. Vsi izdelki so le iz naravnih sestavin in niso testiranih na živalih. Svoje telo lahko razvajamo z izdelki iz tistih rastlin, ki so jih cenile že naše babice, v 21. stoletju pa na njih radi pozabimo: iz kamilice, ognjiča, sivke, rožmarina in rakitovca. Šamponi, geli, olja, kreme, mleko, mila, pilingi, peneče kopeli, darilni paketi in drugi izdelki naravne kozmetike Dvorca Trebnik kot dobra kombinacija naravnega in slovenskega kvalitetno negujejo tako naše telo kot dušo.

Nova prodajalna Dvorca Trebnik se nahaja na Mestnem trgu 6 v stari Ljubljani. (foto: Dvorec Trebnik na Facebooku)
Nova prodajalna Dvorca Trebnik na Mestnem trgu 6 v stari Ljubljani. (foto: Dvorec Trebnik na Facebooku)

Izdelke Dvorca Trebnik lahko kupimo v njihovi spletni trgovini, v prodajalnah Mercator po Sloveniji, od sredine julija naprej pa tudi v njihovi novi prodajni galeriji na Mestnem trgu 6 v Ljubljani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.trebnik.comwww.facebook.com/DvorecTrebnik

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pro Climate: nova znamka okoljsko nevtralnih izdelkov v dm