fbpx

”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik

Nahrbtnik XO 6.2

Če se kdaj znajdete v situaciji, da morate preplavati reko ali odplavati od čolna do obale in s seboj odnesti nekaj dragocenih stvari, za katere je priporočljivo, da ostanejo suhe (denar, fotoaparat, obleke, čevlji ipd.), je nahrbtnik X0 6.2 kot nalašč za vas. Ni namreč le vodoodporen, z njim lahko mirne duše plavate in se potapljate, brez bojazni, da bi voda vdrla v notranjost.

Nahrbtnik X0 6.2 je prava dvoživka med nahrbtniki. 6,2-litrski ‘potapljaški’ nahrbtnik je namreč več kot le vodoodporen. Z njim lahko mirne duše plavate, deskate na vodi in se potapljate, vsebina nahrbtnika pa bo ostala suha. Vodoodpornost nahrbtnika je enakovredna stopnji zaščite JIS/IEC razreda 8 (IPX8).


Izdelan je iz premazanih vlaken finosti 1000 dtex in obložen z neoprenom. Tu je tudi PVC-tesnilo, ki preprečuje vdor vode v notranjost.

PREBERITE ŠE: Skippy – inovativna slovenska vodna igrača s Kickstarterja

Ergonomsko oblikovan nahrbtnik je primeren za različne situacije. Za plavaje, surfanje, potapljanje, smučanje, pohodništvo, supanje … Na Kickstarterju ga lahko prednaročite že za 105 evrov.

Galerija – nahrbtnik X0 6.2:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!