fbpx

E. O. F. T. – European Outdoor Film Tour 2016

V Ljubljano ponovno prihaja najbolj priljubljen festival filma o športu na prostem: European Outdoor Film Tour 2016. Festival, ki je star že 16 let, sledi načelom, da dober film ne potrebuje nujno profesionalnih igralcev, temveč pristnost 'vsakdanjih' ljudi ter njihove neponovljive, resnične pustolovščine. European Outdoor Film Tour bo v Sloveniji potekal od 1. do 3. decembra 2016. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kino Komuna
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
9 €

Od 1. do 3. decembra 2016 bo v kinu Komuna potekal festival filma o športu na prostem, European Outdoor Film Tour 2016. V treh dneh si bomo lahko ogledali sedem kratkih, vrhunskih filmov o zgodbah ljudi, ki so se podali v naravo, premagali svoje strahove in doživeli nove razsežnosti obstoja.

PREBERITE ŠE: Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo!

E.O.F.T. je največji evropski festival filma o športu na prostem
E.O.F.T. je največji evropski festival filma o športu na prostem.

Film Down to nothing spremlja ameriško gorsko ekspedicijo v Mjanmaru, film Flow pripoveduje o dosežkih gorskega kolesarja Haralda Philippa, film Lunag Ri je portret plezalca Davida Lame, Locked in spremlja kajakaško odpravo skozi srce papuanske džungle, film When we were knights je napeta dogodivščina o letenju z letalno obliko, La Liste nas bo priklenil na sedeže s posnetki smučanja na (pre)strmih stenah, film The adventures of the Dodo pa gledalca popelje v svet plezanja v velikih stenah. Vstopnice so na voljo na prodajalnih mestih trgovine Iglu Šport ali prek te spletne povezave.

Dodatne Informacije

Več informacij:
eoft.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!