Edinstveni modeli Ford Ranger za avanturistično življenje

Zadnjič posodobljeno: :

Ford se je za letošnji dogodek SEMA odločil, da bo predstavil peščico unikatnih modelov Ford Ranger, ki so posebej pripravljeni za terenske poti in avanture.

SEMA je največji ameriški avtosejem specializiran za predelave, ki se ga ne udeležijo samo proizvajalci, temveč tudi predelovalci avtomobilov in podjetja z rezervnimi deli ter deli za različne nadgradnje. Pri Fordu se vsako leto za ta sejem še posebej potrudijo. Letos se bodo lahko pohvalili z več kot petdesetimi vozili, kar je največ na sejmu. Med njimi bo predstavljenih pet novih različic Forda Rangerja, namenjenih različnim tipom avanturistov.

Na prvem mestu je Ford Ranger Tjin Edition, ki se izogne ​​tipičnim modifikacijam poltovornjakov in zamenja komplet za dviganje in terenske dobrote za široke “wide body” blatnike in zračno vzmetenje. Slednje Rangerja zniža za kar 20 centimetrov spredaj in 22 centimetrov zadaj. Pod pokrovom se skriva nekaj ​​lahkih nadgradenj zmogljivosti Roush.

Ford Ranger Tjin Edition
Ford Ranger Tjin Edition

Rambler Ranger RTR stvari popelje v drugo smer. Ima namreč vgrajen šotor in podporno kapsulo, kjer deskarji hranijo svojo deskarsko opremo. Da bodo vozniki z njim prišli kamorkoli – tudi na peščenih podlagah dolgih plaž je slednji orpemljen s kompletom za terensko vzmetenje Ford Performance-Fox, ki je nadgrajeno s 33-colskimi pnevmatikami.

Rambler Ranger RTR
Rambler Ranger RTR

Yakima Ford Ranger je bil nadgrajen s komponentami “Ford Performance Part”s z vzmetenjem Fox in pnevmatikami BFGoodrich, podobno kot RTR. Na voljo so tudi odbijači RPG, bočne stopnice, vitel in dodatna razsvetljava. V kesonu pa sta nosilec za kajake in vertikalni nosilec HangOver za kolesa.

Yakima Ford Ranger
Yakima Ford Ranger

Ford Ranger Advanced Accessory Concepts se ponaša z odbijači AFN – za ekstremne terene, zaščitnimi ploščami podvozja in nadgrajenim zadnjim diferencialnim pokrovom Ford Performance. Namesto kesona je zadaj pravi bivalni prostor. Komplet podvozja Icon, kolesa Vector in 10-S vitla Zeon Platinum pa zagotavljajo dostop do še neodkritih krajev.

Ford Ranger Advanced Accessory Concepts
Ford Ranger Advanced Accessory Concepts

Modelu Hellwig Ford Ranger je dodana solarna energija Goal Zero, ki uporabnikom omogoča “eko” dostop do elektrike tudi takrat, ko so na najbolj oddaljenih lokacijah. Dodatki, kot sta šotor Tepui s trdimi školjkami in štedilnik Trail Kitchens, Rangerja spremenijo v popoln mobilni kamp.

Hellwig Ford Ranger
Hellwig Ford Ranger

Dodatne Informacije

Več informacij:
ford.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napihljiv strešni šotor za pick-up vozila: ko si zaželite avantur v naravi