fbpx

EM Kastelo Zadar: urbana počitniška oaza v srcu dalmatinskega mesta Zadar

Foto: booking.com

Našij južni sosedje se lahko pohvalijo z vrsto edinstveno opremljenih apartmajev, eden takšnih je EM Kastelo v Zadru.

Nahaja se v osrčju mestnega jedra, nekaj minut hoje stran od mestne plaže in glavnih znamenitosti. Gostom ponujajo okusno opremljen interjer, dobro WiFi povezavo ter vse ostalo, kar za brezskrben poletni oddih na dalmatinski obali potrebujete.

Edinstven interjer

Apartma je opremljen tudi s klimatsko napravo, ki vas bo hladila v vročih poletnih dneh. A ni le tehnična vsebina tista, ki navdušuje, temveč je apartma nekaj posebnega tudi oblikovno. Lastniki so ga namreč zasnovali v modernem slogu, z zanimivo izbiro umetniških del in pohištva.

Apartma vam omogoča, da si v majhni kuhinji skuhate Nespresso kavo in se skozi vhodna vrata podate na ulico, kjer si postavite stol ter opazujete mestni vrvež Zadra. Apartma namreč stoji v precej pisanem predelu mesta, le lučaj stran od zadrske katedrale.

V sklopu apartmaja najdete tudi televizor, prijazni gostitelji pa vas opremijo z vsemi potrebnimi informacijami za odkrivanje okolice. Lahko se podate na jadranje ali pa ribolov ter na nekoliko drugače način odkrivate dalmatinski duh, ki vije skozi Zadar.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!