fbpx

Emoji Mosaic – spletna stran, ki tvojo fotografijo spremeni v mozaik iz smeškov

Emoji Mosaic

Rabite malce odmora? Potem je ''Emoji Mosaic'' točno to kar ta trenutek potrebujete. Spletna stran, ki vaše fotografije spremeni v mozaik iz smeškov, ki jih lahko shranite na vaš računalnik. Je vaša produktivnost že tako na psu? Potem ne klikajte pod nobenim pogojem. Bili ste opozorjeni.

Eric Andrew Lewis je čez dan spletni razvijalec za časopis New York Times, v prostem času pa je grobar… človeške produktivnost, saj skuša iznajti načine, kako ljudem preprečiti, da bi svoje delo opravili do konca. In tako je ustvaril preprosto spletno orodje Emoji Mosaic, ki vsako fotografijo spremeni v pisan mozaik iz smeškov.

PREBERITE ŠE: Moda Operandi z novo Emoji kolekcijo torbic in balerink

Tudi čemerna muca Grumpy cat ni varna pred emoji preobrazno.
Tudi čemerna muca Grumpy cat ni varna pred emoji preobrazno.

In kaj morate storiti, da se to zgodi? Obiskati spletno stran Emoji Mosaic, klikniti na ‘Izberi datoteko’ (”Choosen File”) in določiti fotografijo za katero želite, da slikovne točke zamenja za smeške (no, v resnici ”piksli” ostajajo, pa saj razumete kaj mislimo). Lahko celo ustvarite mozaik iz smeškotov iz mozaika iz smeškotov, preden pa se tega lotite, bodite prepričani, da ste opravili dovolj dela za danes, saj ste se s tem poslovili od produktivnost.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ericandrewlewis.github.io

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.