On the last Wednesday in February, we entered the new season of the City cooking academies - City Chef, where we have and will cook together in the Siemens showroom, still under the leadership of Kaval's chefs and Mr. Robert Gorjak from the wine...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kaval's master chefs and g. Roberta Gorjaka from Belvin Wine School, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz Naturette pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič.
Photo: Ana Če, www.anacephoto.com.br