Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte - male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih ...
Predstavitev hrane, kulture in vin na Goričkem
V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte – male skrivnosti velikih mojstrov in nabor prekmurskih vin.
Menu:
1. Ocvirkova pogačo, meso iz tunke z zaseko.
2. Dodole s kislo smetano, rdečo čebulo, pečenimi mladimi svinjskimi rebri.
3. Genjeni retaši (jabolčni, skutini, makovi zavitki).
MCC Kavarna. Vstopnina je 10 EUR/osebo in vključuje 3 hode, pijačo dobrodošlice in degustacijo vin.
Due to the limited number they are prior registration required on info@mc-celje.si ali na 03 490 87 40 in 040 756 009.
Izvajalca: Celjski mladinski center in Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje.