fbpx

EON z današnjim dnem nadomešča storitev D3GO

Od danes naprej je na voljo nova platforma za televizijske in video vsebine skupine United Group in Telemacha, ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije!

Platformo EON so razvili najboljši regionalni strokovnjaki za razvoj programske opreme v tehnološkem razvojnem centru podjetja United Cloud. Platforma EON je kombinacija inovativnega oblikovanja in najširšega nabora inovativnih funkcij, ki obstoječo storitev D3GO nadomešča na vseh zaslonih – tablicah, pametnih telefonih in računalnikih, v nasprotju s predhodno platformo pa je na voljo tudi na pametnih televizorjih.

Platforma, ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije!
Platforma, ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije!

Platforma EON vam prinaša inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika, preprosto in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje, ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in oddaj, vklop opomnikov za oddaje, možnost nadaljevanja predvajanja filmov in serij iz Video kluba na drugih napravah, ogled za nazaj za do 7 dni in vse programe iz vaših paketov na vseh napravah.

Oglejte si, kakšen je videti EON!

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika.
Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika.

Uporaba in prehod na platformo EON sta zelo preprosta. Vsi uporabniki storitve D3GO ste bili včeraj po e-pošti obveščeni, kako aktivirati platformo EON.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijskih vsebin.

Uporaba in prehod na platformo EON sta zelo enostavna.
Uporaba in prehod na platformo EON sta zelo preprosta.

Dodatne Informacije

SPOROČILO JE OMOGOČIL TELEMACH.

Več informacij:
telemach.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.