fbpx

SanDisc Ultra: kartica microSD, ki je čudež tehnologije

Kaj je hujšega, kot če fotografu malo pred koncem poročnega slavja zmanjka prostora za shranjevanje fotografij in se nima kam skriti od zadrege? Pa da ne bomo tako dramatični, zoprno je, če ga že nam na kakšnem družinskem izletu, ni tako? Skrbi so zdaj odveč, saj je tu kartica Ultra microSD, ki bo v takih primerih naša rešilna bilka.

Spominska kartica SanDisc Ultra microSD 400GB je tako kot ostale microSD kartice velika ravno toliko, kot površina konice mezinčka.


SanDisc počne pravzaprav nemogoče, saj v vedno manjše ohišje ‘tlači’ vedno več prostora. Na Ultra microSD 400 GB lahko zdaj shranite kar 52.000 fotografij HD-kakovosti, kar je dvakrat toliko, kot je je bilo to možno do zdaj. Hitrost prenosa podatkov je do 100 MB na sekundo, kar znese približno 1200 fotografij na minuto. Kompatibilna je z  napravicami Android, krasi pa jo tudi A1 Performace za hitrejše upravljanje z aplikacijami. Za nameček pa Ultra microSD spremlja še 10-letna garancija.

Cena za Ultra microSD je 210 evrov.

Galerija – SanDisc Ultra microSD kartica, ki je čudež tehnologije

Dodatne Informacije

Več infromacij:
sandisk.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.