fbpx

Corsair Nightsword RGB: miška, ki se popolnoma prilagodi tvojim željam

Corsair Nightsword RGB

Če se navdušujete nad virtualnim svetom, ste verjetno v svojem življenju preizkusili že celo vrsto igričarskih mišk – Oriporočamo vam, da v bližnji prihodnosti priložnost ponudite tudi miški Corsair Nightsword RGB, ker vas NE BO razočarala.

Ne glede na to, ali ste bolj naklonjeni spletnim večigralskim ali pa prvoosebnim strelskim igram, se verjetno strinjate s trditvijo, da brez učinkovite miške igranje videoiger praktično ni mogoče. Tega se zavedajo tudi pri Corsairu, ki je izdelal miško, na katero so čakali mnogi!

Corsair je lansiral igričarsko miško Nightsword RGB, ki se od svojih predhodnikov razlikuje predvsem po tem, da vsebuje sledilno programsko opremo, ki jo je ameriško podjetje izdelalo samo. Ta v realnem času zaznava središče gravitacije in vam na podlagi ugotovitev podaja priporočila, kako prilagoditi nastavitve miške.

Ergonomska miška obenem vključuje 10 programskih gumbov in optični senzor PixArt z ločljivostjo 18.000 pik na palec. Skupno ponuja več kot 120 različnih kombinacij teže in ravnotežja. V njenem ohišju se namreč skriva prostor za uteži, s katerimi težo in ravnotežje prilagodite svojim željam. Temu primerno boste ob nakupu prejeli tri 4,5-gramske in tri 2,8-gramske uteži.

Cena miške Corsair Nightsword RGB znaša 80 evrov. Ali je vredno, se boste prepričali, ko jo primete v roke!

Galerija: Corsair Nightsword RGB

Dodatne Informacije

Več informacij:
corsair.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!