Želiš spoznati hygge? IKEA te pošilja na brezplačne počitnice v Kobenhavn

Želiš spoznati hygge? IKEA te pošilja na brezplačne počitnice v Kobenhavn

Prebivalci skandinavskih držav sodeč po raziskavi World Happiness Report veljajo za najsrečnejše na svetu. Ali veste, zakaj je temu tako? Vzrok za to se skriva v čudežni besedi hygge.

Ste že slišali za besedo hygge, ki jo uporabljajo Danci in Norvežani? Gre za način življenja, ki temelji na uživanju, ugodju in lagodju. Uporablja se lahko kot pridevnik, prislov in glagol, z njo pa lahko opišemo pitje čaja v samoti, večerjo v dobri družbi, posedanje v parku … – skratka vse, kar nas navdaja z dobrim občutkom.

Hygge je umetnost srečnega življenja.
Hygge je umetnost srečnega življenja.

V primeru, da je tempo vašega življenja zelo hiter, ni nič nenavadnega, da doslej še niste vedeli, kaj predstavlja hygge. IKEA Denmark zato izbranemu srečnežu ponuja edinstveno priložnost, v okviru katere se bo preselil v dansko prestolnico København in izkusil sladke radosti življenja.

Izkušnja bo potekala 2 tedna v septembru, v tem času pa se boste družili z domačini in prepoznali njihovo živahnost. Med bivanjem v začasnem domu bo mogoče uživati ob brezplačnih obrokih, vodenih ogledih in obiskih, na poti pa vas bo vseskozi spremljala snemalna ekipa, ki bo posnetke združila v mini dokumentarec.

København vas pričakuje!
København vas pričakuje!

Če vas je brezplačen obisk Københavna premamil, lahko svojo prijavo oddate tukaj. Časa imate do 1. julija, na vas pa je le, da izpolnete obrazec in priložite 60-sekundni videoposnetek, v katerem razložite, zakaj ste prava oseba za delo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ikeahomeview.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!