fbpx

Acer ConceptD: nova kolekcija, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše

Acer je svoje navdušence na novinarski konferenci Next@Acer, ki je 11. aprila potekala v New Yorku, razveselil s široko paleto izjemno zmogljivih naprav. Tukaj je nova tehnološka družina ConceptD!

Acer je v preteklem tednu predstavil novo linijo izdelkov ConceptD. Ta je v prvi vrsti namenjena kreativcem, v ospredje pa postavlja štiri ključne elemente: izvedbo, tiho delovanje, dizajn in natančnost. Sestavljajo jo trije prenosniki in po dva računalnika, monitorja ter naglavna seta.

Kolekcija prenosnikov vključuje modele ConceptD 5, 7 in 9. Za najbolj zmogljivega velja slednji, ki se ponaša z 17,3-palčnim zaslonom s tečajem Ezel Aero Hinge, ki omogoča eleganten in učinkovit prehod med šestimi načini uporabe. V njegovi notranjosti naprave, ki jo je mogoče upravljati tudi z računalniškim pisalom, najdemo najnovejši procesor devete generacije Intel Core i9 in grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2080.

Kupci bodo lahko izbirali tudi med dvema namiznima računalnikoma ConceptD 900 in 500, za superiornejšega pa velja prvi. Zanaša se na dvojni procesor Intel Xeon Gold 6148 z neverjetnimi 40 jedri, pri čemer ponuja do 60 TB prostora za shranjevanje.

Računalniški navdušenci ga bodo lahko uporabljali v kombinaciji z monitorjema ConceptD CP7271K P in ConceptD CM7321K. Pozabiti ne smemo niti na naglavna seta za virtualno in mešano resničnost (StarVT in ConceptD OJO).

Družina Acerjevih tehnoloških naprav ConceptD
Družina Acerjevih tehnoloških naprav ConceptD

Izjemno zmogljive naprave bodo kupcem na voljo od junija naprej. Cene osnovnih modelov prenosnikov se gibajo med 1699 € in 4999 €, medtem ko bo za računalnika potrebno odšteti 2799 € oziroma 17.999 €.

Dodatne Informacije

Več informacij:
acer.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.