fbpx

Epson Stylus

Epson Stylus Bx300f  je ena izmed tistih večfunkcijskih naprav, ki omogoča enostavno uporabo in je hkrati dovolj fleksibilna, da jo lahko prilagodimo tako poslovni kot domači uporabi. Seveda s faksom in samodejnim podajalnikom dokumentov. Hitrost tiskanja in kopiranja barvnih strani se ustavi pri 15 straneh na minuto, ...

Epson Stylus Bx300f  je ena izmed tistih večfunkcijskih naprav, ki omogoča enostavno uporabo in je hkrati dovolj fleksibilna, da jo lahko prilagodimo tako poslovni kot domači uporabi. Seveda s faksom in samodejnim podajalnikom dokumentov. Hitrost tiskanja in kopiranja barvnih strani se ustavi pri 15 straneh na minuto, črno-belih strani »izpljune« še enkrat toliko. Povezljiv (preko USB 2.0) je z vsemi Win in Mac operacijskimi sistemi.

Cena: 116,99 evrov, na voljo v Comshop BTC, Šmartinska 152/9, 1000 Ljubljana

Prejšnje
My Book SE II
Naslednje
Apple iPad

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.