fbpx

Calzado campero para niños

Španska blagovna znamka Camper je za letošnjo jesen in zimo pripravila zanimiv in pisan izbor copat, čeveljcev, škorenjčkov, balerink za vse male in velike navihanke in navihance, ki že zdaj radi sledijo modnim trendom in prisegajo na udobnost. Materiali so iz naravnega usnja, podplati pa so narejeni iz gume, ...

Španska blagovna znamka Camper je za letošnjo jesen in zimo pripravila zanimiv in pisan izbor copat, čeveljcev, škorenjčkov, balerink za vse male in velike navihanke in navihance, ki že zdaj radi sledijo modnim trendom in prisegajo na udobnost. Materiali so iz naravnega usnja, podplati pa so narejeni iz gume, ki jo odlikuje prožnost, se anatomsko prilegajo otrokovi nogi in preprečujejo zdrse na odpadlem jesenskem listju, v lužah in blatu. Vezalke so elastične in se težje razvežejo, lahko pa izbiramo tudi med čeveljci s stransko zadrgo. Malim pustolovkam in pustolovcem so na voljo tako obuvala v naravnih barvah kot pestra paleta živih barv. Za letošnjo jesen in zimo so pri Camperju oblikovali tudi super zabaven model TWS z oblikovno zasnovo malčkove priljubljene domače živali. Le kateri otrok ne bi rad, da ima podobe svojega hišnega ljubljenčka na nogah? Naj bosta tekanje po lužah mestnih ulic in igra na prostem kar se da topla, zabavna in udobna v obutvi Camper.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.