fbpx

Pianopolis: festival za mesto in klavir 2018

Kulturno obarvan festival Pianopolis prek različnih klavirskih glasbenih žanrov povezuje barvito koncertno občinstvo. Od 21. do 23. septembra boste lahko prisluhnili domačim glasbenikom in mednarodnim gostom, ki bodo ponovno povezali mesto in glasbo.

Información importante
¿Cuándo?
a
¿Donde?
Stolp Škrlovec, Kranj
Organizador
evento de facebook
Precio de la entrada
od 10,00 €

Pianopolis, festival za mesto in klavir je dogodek, na katerem se vrstijo števili glasbeni žanri (klasična, jazz, sodobna, elektronska in avtorska glasba), ki so za različna občinstva. Po junijskem koncertnem maratonu, na katerem je nastopilo 38 pianistov na treh lokacijah v središču Kranja, organizatorji naznanjajo še tridnevni jesenski festival s premiernimi nastopi domačih glasbenikov in mednarodnih gostov, ki se bodo med 21. in 23. septembrom predstavili v kranjskem Stolpu Škrlovec.

Na koncertu se bodo predstavili Olga Scheps, Poppy Acroyd, Jure Goručan, Bowrain, Rok Zalokar

  • Viernes, 21. september, ob 20.00 Olga Scheps
  • Sábado, 22. september, ob 19.00 Jure Goručan
  • Sábado, 22. september, ob 21.00 Poppy Ackroyd
  • Domingo, 23. september, ob 20.00 Bowrain in Rok Zalokar

Más información

Más información:
layer.si

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.