fbpx

Europarkov 18. rojstni dan: Glasbena ekstaza v Mariboru

Minulo soboto je štajerska prestolnica rajala pozno v noč. Organizatorji tradicionalnega Europarkovega koncerta so pripravili še eno glasbeno poslastico. Svoje zveste obiskovalce so že četrto leto zapored na Trgu Leona Štuklja razveselili z nepozabnim rojstnodnevnim praznovanjem pod zvezdnatim nebom. Tako so otvorili teden rojstnodnevnega dogajanja, s katerim največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije vstopa v polnoletnost.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Europark Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop prost

V Europarku so poskrbeli, da si bomo njihov 18. rojstni dan zagotovo zapomnili. Poletno sobotno noč v štajerski prestolnici so začinili z glasbeno poslastico, med katero je z navdušenjem poplesaval tudi povezovalec koncerta in ljubljenec številnih dam Marko Potrč. V odličnem nastopu svojih glasbenih kolegov pa je užival tudi postavni pevec Jan Plestenjak, ki je tokrat za spremembo prišel v vlogi gosta. Najprej je občinstvo dobro razgrel priljubljeni raper Challe Salle. S svojo skupino Legende je navdušil vse tiste, ki imajo radi gud vajb. Vzdušje se je stopnjevalo iz minute v minuto, tako da so pred dobro ogreto občinstvo po približno eni uri stopili člani svetovno znane zasedbe Perpetuum Jazzile.

Praznovanja še ni konec
Veliki koncert je bil šele začetek rojstnodnevnega praznovanja. V petek, 24. avgusta, bodo na osrednjem prireditvenem prostoru mariborskega Europarka praznovali najmlajši. Ob 18. uri bodo otroke v svet čarovnij in magičnosti popeljali trije veliki čarodeji. Čarovnik Grega, Magic Wladimir in Sam Sebastian bodo najmlajše navduševali s številnimi zanimivimi triki in čarovnijami. Dan kasneje z začetkom ob 11. uri pa bo Europark vse zveste obiskovalce ob vrhuncu praznovanja razvajal s slastno torto velikanko. V družbi Marka Potrča se bodo lahko zavrteli ob zvokih melodij vedno zabavnih Poskočnih muzikantov. Manjkali ne bodo niti številni rojstnodnevni popusti, ki bodo popestrili celotno rojstnodnevno dogajanje. Po načelu, kolikor let, toliko popusta, bo večina prodajaln obiskovalce razvajala s popusti v višini 18 %.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
europark.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!