fbpx

KITH X COCA-COLA CONVERSE: pisana kolekcija, ki poenoti štiri svetovne velesile

Vsaka barva čevlja prikazuje državo.

Če se svetovne velesile, ki so v sporu, ne morejo dogovoriti o miru, spoštovanju in harmoničnem sobivanju, je tu moda. Ta velika modna giganta sta se združila, da bi pokazala, da se mednarodno enotnost lahko doseže tudi s štirimi modeli čevljev.

Za Coca-Colo vemo, da že več kot 132 let povezuje ljudi po vsem svetu. Tudi letos ta gigant ni opustil svojega poslanstva, saj se je že tretjič združil s podjetjem Kith, s katerim sta ustvarila ikonično kolekcijo čevljev Kith x Coca-Cola Converse, ki ima zelo posebno sporočilo. Kolekcijo navdihujeta dve vrednoti – mednarodna enotnost in skupnost.

Kith x Coca-Cola Converse čevlji v štirih stilih.
Kith x Coca-Cola Converse čevlji v štirih stilih.

Ta občutek je navdih za novo zbirko, ki vsebuje moške in ženske ikonične čevlje Converse Chuck Taylor v štirih vzorcih, na katerih je zelo pomembno sporočilo. Na vsakem čevlju je namreč logotip Coca-Cole v štirih jezikih: kitajščina, angleščina, francoščina in ruščina, s katerim želijo doseči mednarodno enotnost in skupnost.

Vsaka barva čevlja prikazuje državo.
Vsaka barva čevlja prikazuje državo.

Kitajska je predstavljena z rumeno barvo in rdečim vezenjem, ZDA z rdečo barvo in belim vezenjem, Francija z modro barvo in rdečim vezenjem ter Rusija z belo barvo in modrim vezenjem. Vsi štirje slogi čevljev so opremljeni s sivobelimi vulkaniziranimi podplati, na katerih je še prosojni zeleni zunanji podplat, ki obudi spomin na klasično steklenico Coca-Cola.

Zeleni podplat, ki prikazuje steklenico.
Zeleni podplat, ki prikazuje steklenico.

Poleg čevljev so pripravili tudi 60 slogov oblačil za vse štiri letne čase, saj kolekcija vključuje jakne, jopice, majice, hlače, kopalke in drugo. Okrašena pa so s klasičnimi logotipi Coca-Cole v različnih jezikih: arabščina, kitajščina, angleščina, hebrejščina, japonščina in ruščina.

Kolekcija oblačil Kith x Coca-Cola Converse je narejena z vse letne čase.
Kolekcija oblačil Kith x Coca-Cola Converse je narejena z vse letne čase.

Kolekcijo oblačil si lahko ogledate na Kith spletni strani, pokukajte pa tudi v galerijo slik, kjer so najbolj hudi čevlji Kith x Coca-Cola Converse, za katere boste odšteli 150 ameriških dolarjev (preračunano 130 evrov).

Galerija slik – Kith x Coca-Cola Converse

Dodatne Informacije

Več informacij:
kith.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!