fbpx

“Extrapolations”: serija, ki nudi srhljiv pogled v prihodnost podnebnih sprememb

Foto: Apple TV

Igralska zasedba Extrapolations, ki vključuje Meryl Streep, Kit Harington in druge, oživi uničujoče učinke globalnega segrevanja v tej seriji, ki si jo morate ogledati.

V “Extrapolations” Scott Z. Burns ustvarja zastrašujoče realistično prihodnost, v kateri so podnebne spremembe povzročile opustošenje na našem planetu. Z zvezdniško zasedbo in privlačnimi prepletenimi zgodbami je to serija, ki je ne smete zamuditi.

Medtem ko se svet še naprej spopada z učinki podnebnih sprememb, ne preseneča, da je Hollywood usmeril pozornost na to perečo temo. Toda medtem ko so se številni filmi in televizijske oddaje poskušali spoprijeti s tem vprašanjem, jih je le malo uspelo s spretnostjo in resnostjo, ki jo prinaša serija “Extrapolations“.

Po scenariju Scotta Z. Burnsa, moža, ki stoji za uspešnico “Contagion”, je “Extrapolations” serija osmih epizod, ki srhljivo pogleda na prihodnost našega planeta. Vsaka epizoda poteka na različnih lokacijah po svetu in spremlja različno skupino ljudi, ki se spopadajo s katastrofalnimi učinki globalnega segrevanja.

Od dviga morske gladine, ki grozi, da bo pogoltnila cela mesta, do uničujočih vročinskih valov, zaradi katerih milijoni ostanejo brez elektrike, »Ekstrapolacije« prikazujejo mračno sliko o tem, kaj bi lahko prinesla naša prihodnost. Toda tisto, kar to serijo resnično ločuje od drugih, je način, kako ta vprašanja oživi skozi svoje like.

Z igralsko zasedbo, ki vključuje nekatera največja imena Hollywooda, kot so Meryl Streep, Kit Harington in Edward Norton, “Extrapolations” pripoveduje zgodbe družin, prijateljev in sodelavcev, ki se borijo za preživetje v svetu, ki se hitro spreminja.

In čeprav je tema morda mračna, serija še zdaleč ni depresivna. S trenutki humorja, romantike in akcije, ki so razpršeni povsod, je “Extrapolations” navdušujoča serija, ki si jo morate ogledati in bo občinstvo vznemirilo.

Torej označite svoje koledarje za 17. marec 2023, ko se “Extrapolations” začne pretakati na Apple TV+. To je serija, ki je ne boste želeli zamuditi.

Dodatne Informacije

apple.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.