fbpx

Fade Task Light – namizna svetilka z naravno svetlobo je naše drugo sonce

Namizna svetilka je naše drugo sonce.

Ljudje smo najbolj vajeni naravne svetlobe, ki nam jo dostavlja sonce. Toda sonce vedno ni dovolj, zato si dneve podaljšujemo z umetno svetlobo, ki pa jo koristimo tudi podnevi. In ker se ob dnevni svetlobi najbolje počutimo jo veliko svetil skuša karseda posnemati. A še nobenemu ni to uspelo to tako, kot to uspeva namizni svetilki Fade Task Light, ki simulira domala vsako naravno svetlobo, tudi zahajajoče sonce.

Ko izbiramo med namiznimi svetilkam, je jeziček na tehtnici običajno dizajn. A namizne svetilke so precej več kot le stilski dodatek prostora. Njihova prvotna naloga je, da priskrbijo primerno svetlobo. In tu jih večina pogrne na izpiti. A ne Fade Task Light.

Namizna svetilka Fade Task Light prinaša ves spekter naravne svetlobe.
Namizna svetilka Fade Task Light prinaša ves spekter naravne svetlobe.

Ta minimalistično oblikovana namizna svetilka, narejena iz enega samega kosa jekla, ki ga je moč upogibati do 120 stopinj, namreč prek analognega vmesnika omogoča nastavitev različne jakosti (med 45 in 370 lumni) in barve svetlobe (oddaja svetlobo s temperaturo med 2700 in 5600 Kelvini). To pomeni, da si lahko ustvarite karseda prijetno in optimalno delovno okolje, kar posledično pomeni, da boste produktivnejši.

PREBERITE ŠE: Luminose: Lesena namizna svetilka v obliki psa

Namizno USB-svetilko Fade Task Light tvori 16 LED-lučk, ki nas s svetlobo lahko preskrbujejo kar 50 tisoč ur. Preverite, kako se obnaša v praksi.

Galerija:

Dodatne Informacije

Več informacij:
fadestudio.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.