Frizura “Fade” – trenutno najbolj kul frizura za moške

Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura.

Moški, če iščete frizuro, s katero boste totalno zažigali, je edina prava izbira frizura fade, saj ta hip velja za najbolj kul frizuro za moške. Odprite revijo, prižgite televizijo, fade je vsepovsod. Pričeska, kjer so lasje od vrha glave navzdol vedno krajši in ki je bila konec prejšnjega stoletja popularna med Afroameričani. Spomnite se samo na Fresh Princa. A to ne pomeni, da so vse tovrstne pričeske take, še zdaleč ne. Fade je pravzaprav na vsaki glavi različna, vse pa je odvisno od tega, kako hitro dolgi lasje prehajajo v kratke oziroma obratno in kaj se z njimi zgodi na temenu. Predstavljamo vam šest najbolj popularnih tipov tovrstnih pričesk.

Če želite slediti trendu, potem na vprašanje frizerja ”Kakšno frizuro bi radi?” kot iz topa izstrelite ”fade” (‘prehajanje’). S tem boste ne samo izpadli ”Jack”, ker poznate najnovejše termine iz sveta mode, ampak boste ”Jack” izpadli tudi na ulici, saj boste nosili trenutno najbolj kul frizuro za moške.

PREBERITE ŠE: Trend: Moške modne frizure 2015

Moške frizure fade vladajo letu 2015.
Moške frizure fade vladajo letu 2015.

Kjer fade prekaša druge frizure je, da ni šablonska, kar pomeni, da znotraj tega stila vlada tisoč in en stil. Velja pravilo- kolikor glav, toliko fade slogov, no, najbolj popularnih pa je teh šest: klasični, nizki, srednji, visoki, pojemajoči in škarjasti fade. Več o njih pa v nadaljevanju.

Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura
Fade je trenutno najbolj vroča moška frizura

Dodatne Informacije

Več podobnih infografik:
hairstylepoint.com 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!