fbpx

Festival britanskega kraft piva Ljubljana: 80 okusov piva

Dobre tri tedne po londonskem Great British Beer Festivalu se bo v Ljubljani predstavilo 20 britanskih majhnih in srednje velikih pivovarn, ki svoje znanje in strast usmerjajo v varjenje kraft in “real ale” piva. Dobrodošli na Festivalu britanskega kraft piva Ljubljana, ki bo potekal med 7. in 9. septembrom v Kinu Šiška.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kino Šiška
Vstopnina
Vstop je prost.

Festival britanskega kraft piva Ljubljana, ki bo potekal med 7. in 9. septembrom 2017, bo pospremil bogat program. Poleg 20 britanskih kraft pivovarn, ki bodo gostom v treh dneh ponudile kar 80 različnih okusov, bodo potekali tudi B2B-sestanki. Poslovni del festivala bo namenjen spoznavanju in povezovanju britanskih pivovarjev z lokalnimi ter regionalnimi distributerji piv, gostinci in trgovci.

V okviru Festivala britanskega kraft piva Ljubljana bodo potekali tudi poslovni sestanki.
V okviru Festivala britanskega kraft piva Ljubljana bodo potekali tudi poslovni sestanki.

Širši javnosti bo namenjen popoldanski odprti družabni del festivala, kjer boste lahko uživali v pivu ob britanski glasbi v živo z Radiem Terminal.
Festival bo v četrtek, 7. septembra, pospremil tudi koncert britanske zasedbe IDLES.

Na zdravje!
Na zdravje!

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!