Festival hrane in pijače Kulinart 2017 & festival kave Slovenija 2017

Festival hrane in pijače Kulinart 2017 & festival kave Slovenija 2017

Celjski sejem bo 18. in 19. februarja 2017 gostil festival hrane in pijače Kulinart in festival kave Slovenija 2017. Vstop na prizorišče, ki bo drugič na kup zbral vrhunske vinarje, priznane restavracije, proizvajalce, trgovce in druge ponudnike domačih dobrot, je prost!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Dečkova 1, Celje

Organizator

Celjski sejem

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

18. in 19. februarja 2017 bodo na celjskem sejmišču na svoj račun prišli ljubitelji kave in hrane. Obeta se namreč 2. festival hrane in pijače Kulinart in 2. festival kave.

PREBERITE ŠE: Kurentovanje 2017: na Ptuju bo spet veselo

Kulinart bo ponudil več kot le okušanje in nakupovanje domače in lokalno pridelane hrane in pijače, saj bodo na voljo tudi vodene degustacije s sommelierji, kuharji in kuharicami, nova znanja pa boste lahko pridobili tudi na področju piva.

Celjsko sejmišče bo za dva dneva postalo raj za ljubitelje dobre hrane in pijače.
Celjsko sejmišče bo za dva dni postalo raj za ljubitelje dobre hrane in pijače.

Festival bodo začinile tudi kuharske predstave priznanih chefov. Vstop na festival, ki bo obiskovalcem ponudil tudi drugo zabavno dogajanje, je prost. Obiščeta ga lahko od 9. do 19. ure (sobota) oz. od 10. do 17. ure (nedelja).

Dodatne Informacije

Več informacij:
ce-sejem.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!