Ment Ljubljana 2016: glasbeni festival mnogoterih obrazov

Say Yes Dog

V prestolnico se vrača Ment Ljubljana, ki je z lanskim vstopom na koledar slovenskih glasbenih dogodkov prevetril domačo sceno, z živahno, drzno in gostoljubno držo pa postal dobrodošla novost in eden pomembnejših glasbenih festivalov v regiji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kino Šiška, Metelkova mesto, Stara elektrarna, Kinodvor, Kavarna SEM

Organizator

Ment

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 24,90 do 39,90 €

Ment Ljubljana je klubski festival mnogoterih žanrov, ki v začetku februarja nadaljuje svojo zgodbo. V treh dneh bo Ljubljana na kar osmih ljubljanskih prizoriščih gostila prek 50 izvajalcev iz več kot 20 držav.

Its Everyone Else
Its Everyone Else

Mentu pa niso pomembne le številke, ampak se v iskanju raznolikosti in kakovosti navdušuje nad vsemi novimi glasbenimi stili, dobrimi bendi in producenti, pa naj gre za sibirski rokenrol, beloruski post-punk, estonski folk, hrvaško psihedelijo, srbsko americano, avstrijski elektro pop ali pa slovenski nojz. V sklopu festivala bo tudi mednarodna glasbena konferenca, posvečena mreženju, izobraževanju in odpiranju pogledov na raznovrstne tematike glasbenega posla, ustvarjanja in izmenjav, znani pa so tudi že prvi izvajalci. Letos nam bodo februar olepšali:

BERNAYS PROPAGANDA (MK) / FISMOLL (PL) / IT’S EVERYONE ELSE (SLO) / JARDIER (SLO) / LEYYA (AVT) / KAGOULE (VB) / MAARJA NUUT (EST) / MAKROHANG (MADŽ) / NINA BULATOVIX (SLO) PRIDJEVI (HR) / PUNČKE (HR) / SAY YES DOG (LU) / STRAY DOGG (RS) / SUPER BESSE (BY) / THE JACK WOOD (RU) / THE SCENES (FI) / YOUR GAY THOUGHTS (SLO) / SHIGETO (ZDA) / HEATHERED PEARLS (ZDA) / LORD RAJA (ZDA).

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup vstopnic:
www.ment.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Odprta kuhna 2020 že drugi teden v juniju, po novem bo potekala dva dni!