Festival Sziget 2017: na glasbeni festival letos prihaja tudi Rita Ora!

Sonček nas že toplo greje in edino prav se zdi, da smo z mislimi že na enem od najboljših poletnih festivalov v Evropi. Seveda gre za festival Sziget 2017, ki bo na otoku v osrčju madžarske prestolnice ponovno potekal med 9. in 16. avgustom. Na Otoku svobode bomo lahko tako letos priča svetovnim glasbenim imenom, med njimi Kasabian, Wiz Khalifa, PJ Harvey, Alt-J, Interpol, Rita Ora, Major Lazer in še in še.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Island of Freedom, Budimpešta, Madžarska

Organizator

Sziget

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

festivalska vstopnica (7 dni): 299,00 € (do 31. maja 2017), festivalska vstopnica (5 dni): 275,00 € (do 31. maja 2017), enodnevna vstopnica: 65,00 € (do 31. maja 2017)

Že 24. izdaja enega od bolj priljubljenih evropskih, pa tudi svetovnih glasbenih festivalov, Sziget, bo tudi letos med 9. in 16. avgustom na Otoku svobode, kot ga imenujejo domačini in njegovi oboževalci. Na otoku, ki velja za nekakšno neodvisno državo, saj sklene več festivalov v enega, je mogoče najti vsaj 50 lokacij z več kot 200 programi najrazličnejših umetnosti in zabave na dan.

PREBERITE ŠE: Overjam Reggae festival 2017

Koga bo gostil Sziget 2017?

V goste prihaja zvezdnica Rita Ora, britanski rockerji Kasabian, raper Wiz Khalifa, britanska glasbenica PJ Harvey, newyorški trio Interpol, belgijski DJ dvojec Dimitri Vegas & Like Mike, avstralski glasbenik Flume, kanadski rockerji Billy Talent, elektronski trio Major Lazer, irski indie rockerji Two Door Cinema Club, britanski jazz-pop glasbenik Jamie Cullum, britanski indie rockerji Alt-J in še in še.
Seveda seznam še zdaleč ni popoln (spremljate ga lahko tukaj) in do avgusta se bo nabralo še več mednarodnih glasbenih zvezd, ki bodo to poletje sijale na Otoku svobode in v eno združile mlade in mlade po srcu z vsega sveta.

Dodatne Informacije

Več informacij:
szigetfestival.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!