Premiera: balet Simfonija otožnih pesmi

Simfonija otožnih pesmi
Zadnjič posodobljeno: :

Na odru SNG Opera in balet Ljubljana se bo 13. aprila 2017 odvila premiera baleta Simfonija otožnih pesmi. Avtor konceptualnega baleta je Tomaž Pandur, glasbena podlaga pa je Simfonija št. 3 skladatelja Henryka Mikołaja Góreckiga. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

SNG Opera in balet Ljubljana

Organizator

http://www.opera.si/

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

35 €

Poklon Tomažu Pandurju bo v SNG Opera in balet Ljubljana potekal tudi prek baletne predstave: Simfonija otožnih pesmi. Balet Simfonija otožnih pesmi bo premierno predstavitev doživel 13. aprila 2017 na odru SNG Opera in balet Ljubljana.

PREBERITE ŠE: V Zagreb prihaja sloviti muzikal Cats

Predstava bo na sporedu v SNG Opera in balet Ljubljana
Predstava bo na sporedu v SNG Opera in balet Ljubljana

Pandur gledalca ob spremljavi glasbe Simfonije št. 3 skladatelja Henryka Mikołaja Góreckiga popelje v drugo realnost, ki je pravzaprav analgona našemu toku zavesti. V sodelovanju s koreografom Ronaldom Savkovićem je ustvarjalec Tomaž Pandur začrtal predstavo, ki prek baleta in glasbe pripoveduje neizrekljivo resnico, ki pa si jo vsak lahko tolmači na svoj način. Vstopnice so že na voljo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
opera.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Nation Ljubljana 2021: prihajata najboljši didžejki na svetu Nervo