fbpx

Festival urbane kulture 2017: festival s čezmejnim dometom

Festival urbane kulture 2017 bo potekal od 30. junija do 1. julija 2017. Projekt, ki ga sofinancira Evropska unija, je izjemno raznovrsten festival, ki pod enim imenom združuje elektronsko glasbo, dizajn, modo, družbenokoristne dogodke in še mnogo več. Festival se bo odvijal na različnih prizoriščih po vsej Ljubljani. Vstopnice za “Kick Off” prireditve so brezplačne, after partyji pa so plačljivi. Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
različne lokacije po Ljubljani
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Med 30. junijem in 1. julijem 2017 se bo v Ljubljani odvil  popularni Festival urbane kulture 2017. Festival urbane kulture navdih za svoj koncept črpa iz Slovenije kot žepne dežele z izjemno raznovrstnostjo. Analogno temu, lahko obiskovalci  tudi na festivalu doživijo širok razmah najrazličnejših dogodkov: glasbenih, modnih, vizualnih, družbenokoristnih in informativnih.

PREBERITE ŠE: Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška!

Med drugimi bodo na festivalu nastopili berlinski band Jazzanova
Med drugimi bo na festivalu nastopili berlinski bend Jazzanova.

Namen festivala je postaviti trdne temelje Sloveniji kot atraktivni festivalski turistični destinaciji. Festival se bo odvijal na različnih prizoriščih po Ljubljani (Kongresni trg, K4, Cirkus, Centralna postaja, Žmauc, Petkovškovo nabrežje). Med drugimi bodo na festivalu nastopili Jazzanova ft. Paul Randolph, Booka Shade, Llorca in mnogi drugi. Vsi glavni dogodki so brezplačni, za after partyje pa je treba plačati simbolično ceno. Več o programu si lahko preberete na tej povezavi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
festivalslovenia.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!