fbpx

Električno kolo Turbo Vado 5.0

Kolesa so že tako ali tako priporočljivo prevozno sredstvo, še posebej v mestih, kjer se pločevina na štirih kolesih po navadi premika počasneje kot katerokoli premikajoče se telo. Pa ste kdaj razmišljali o električni različici kolesa? Uporabniki trdijo, da imajo mnogo prednosti. Ena od njih je recimo, da se v službo ne pripeljete popolnoma prepoteni. Tale kar pije vodo, kajne? Predstavljamo vam kolo Turbo Vado 5.0, ki pa ni videti kot običajno kolo te vrste. Poglejmo, zakaj.

Pri Specialized, proizvajalcu koles vseh vrst, so za novi model Turbo Vado 5.0 veliko dela vložili predvsem v dizajn in po našem mnenju se je trud izplačal. Težko bi namreč ugotovili, da ga poganja še električni motor, saj so ga lepo skrili v aluminijast okvir. Na spodnjo stran diagonalnega nosilca so namestili 350-vatni električni motor ter dobrih 600 Wh močno baterijo, ki jo za potrebe polnjenja zlahka snamete dol. Vse električne komponente, tudi kabli, so tako dobro skriti, da je v bistvu edini element, ki izdaja, da je Vado električno kolo, 2,2-palčni TFT-zaslon na krmilu.

PREBERITE ŠE: NOORDUNG ANGEL EDITION – SLOVENSKO ELEKTRIČNO KOLO S PRENOSNIM ZVOČNIKOM


Tako, zdaj se nam na poti v službo ali sestanek ne bo več treba potiti. No, morda se bomo le takrat, ko bomo za Turbo Vado odšteli dobrih 4.000 evrov.

Galerija – Električno kolo Turbo Vado 5.0

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!