Festival Winter Days of Metal 2017 – ”zimski” MetalDays

Festival Winter Days of Metal 2017
Zadnjič posodobljeno: :

Za vse tiste, ki kar ne morete počakati na poletno različico festivala MetalDays 2017, imamo zares odlično novico. Marca 2017 se namreč obeta premierna zimska izvedba festivala MetalDays. Vstopnice za petdnevni Winter Days of Metal 2017 so že v prodaji, v nadaljevanju pa preverite, kaj vse bo grmelo z odra v Bohinjski Bistrici.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Dvorana Danica, Bohinjska Bistrica

Organizator

Artfest

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

29 €

Winter Days of Metal 2017 je premierna izvedba uveljavljenega poletnega festivala MetalDays, ki velja za enega od najbolj prepoznavnih poletnih festivalov ne le v Sloveniji, ampak tudi v okoliških deželah. Letos v Tolmin na Metaldays 2017 prihaja Marilyn Manson.

Winter Days of Metal se bo odvijal v Bohinjski Bistrici, ki postaja zimsko pribežališče za ljubitelje metal glasbe. Zimski metal odklop bo podobno kot poletni privabil uveljavljena imena metal glasbe. Žagali bodo Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining, Draconian, Holy Moses, Disharmonic Orchestra, Malignant Tumour, Serious Black, Trash Talk, Youth Man, Tomcat in Minotauro.

PREBERITE ŠE: Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson


Koncerti bodo potekali v dvorani Danica, kjer se obeta pet noči headbanganja, moshanja in druženja ljubiteljev najtežje glasbene zvrsti na planetu. Na voljo so dnevne vstopnice in paketi z zimskimi aktivnostmi v okolici. Več informacij najdete tu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
winterdaysofmetal.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!