Uncharted Supply Hideaway Jacket – anorak, ki lahko postane puhovka

Vetrovka in hkrati jakna Uncharted Supply Hideaway Jacket

Narava je nepredvidljiva in ljudje jo vse prepogosto podcenjujemo. Zato niso redki primeri, ko nas ujame nepripravljene. Če boste s seboj nosili anorak Uncharted Supply Hideaway Jacket, vas bo toliko težje. V osnovi gre za anorak, ki pa ga lahko z nekaj malega truda spremenite v toplo jakno.

Ko se odpravljamo v hribe, poskušamo s seboj vzeti čim manj, saj se pozna vsak gram. Zato doma često pustimo stvari, ki bi ji sicer morali imeti s seboj za vsak primer. To so po navadi topla oblačila. Običajno se v poletnih in pomladnih mesecih zadovoljimo z vetrovko, saj ščiti pred dežjem in vetrom, hkrati pa je zelo kompaktna. Ni pa najbolj topla, nešteti primeri iz preteklosti pa so pokazali, da je včasih bolje imeti s seboj tudi kaj toplejšega.

PREBERITE ŠE: Columbia x Star Wars: zimske jakne, ki jih je navdihnila Vojna zvezd


Vetrovka (pogovorno anorakUncharted Supply Hideaway Jacket se navzven ne razlikuje od konkurenčnih anorakov. Je lahek in kompakten, ima pa to dodatno lastnost, da ga lahko spremenite v toplo jakno v primerih, ko se nepričakovano ohladi. Kako to storimo? Anorak ima posebne žepke, ki jih lahko napolnimo z izolacijskim materialom. Lahko je to suho listje, zmečkan papir, perje, drugi kosi oblačil ali kaj drugega. In tako anorak kar naenkrat postane priložnostna puhovka. Oblačilo 2-v-1 lahko naročite že za 47 evrov.

Galerija – vetrovka Uncharted Supply Hideaway Jacket:

Dodatne Informacije

Več informacij:
unchartedsupplyco.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!