fbpx
Foto: Ana Rojc za Fi by Gaja

Fi by Gaja: nahrbtnik Dahlia BAGpack za ljubiteljice narave in trajnostne mode

Fi by Gaja je do človeka in okolja prijazna blagovna znamka. Materiale izbirajo z mislijo na prihodnje generacije in temu načelu sledijo tudi novi multifunkcionalni nahrbtnik Dahlia BAGpack.

Z mislijo na urbane in okoljsko ozaveščene ljubiteljice mode so pri Fi by Gaja oblikovali premišljen, minimalističen in multifunkcionalen modni dodatek – nahrbtnik Dahlia BAGpack. Izdelan je iz veganskih, okolju in človeku prijaznih naravnih in recikliranih materialov, v skladu z načeli trajnostne in etične mode, ki kakovost postavlja pred količino. Vodilni material je Piñatex iz ananasovih listov, ki služi kot veganska alternativa usnju. Ročaji so izdelani iz recikliranega materiala Econyl, ki je izdelan iz že uporabljenih ribiških mrež in odpadnega tekstila, podloga pa iz ekološko pridelanega bombaža.

Premišljen dizajn in brezčasnost mulktifunkcionalnega nahrbtnika omogočata nošenje skozi vse letne čase. Kombiniramo ga lahko k različnim modnim in življenjskim stilom. Je športno-eleganten in “casual”, prefinjen in posloven ter hkrati svobodomiseln kot moda z ulice. Njegova vsestranska uporabnost pa se kaže v tem, da ga le s tremi potezami spremenimo v torbico! Na voljo bo v modri, črni, sivi in svetlo zeleni barvi, naročili pa ga bomo lahko od 20. oktobra, ko Fi by Gaja z njim vstopa na Kickstarter.

Trajnostno naravnane in okoljsko ozaveščene posameznice in posameznike vabijo, da podprete njihov projekt.

Dodatne Informacije

fibygaja.com

Foto: Ana Rojc za Fi by Gaja

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.