Alice AI Camera: ker praktično vse fotografije ustvarimo s telefonom

Zanimiv koncept postaja resničnost

Večina fotografira s telefoni in z njimi ustvari več fotografij kot pa s fotoaparatom. Alice želi ponuditi oboje hkrati in tako združuje dva svetova - z umetno inteligenco, ki jo uporablja vaš telefon, hkrati pa izkorišča možnost in moč zamenljivih leč profesionalnih kamer. V bistvu je to to, kar smo iskali!

Alice AI Camera kot samostojna enota ponudi 11 MP ki jih zajema prek senzorja Micro Four Thirds in lahko zajame video v formatu 4K. Ohišje ima možnost združevanja š številnimi visokokakovostnimi lečami. Brezžična povezava s telefonom pomeni, da sta urejanje in skupna raba brezhibna, vgrajeni oprijem pa zagotavlja stabilno platformo za fotografiranje.

Alice uporablja nosilec leč Micro Four Thirds, najbolj prilagodljiv in kompakten sistem zamenljivih leč, na voljo pa je več kot 50 leč profesionalne kakovosti. Pritrdite adapter, če želite uporabljati tudi leče z različnimi bajoneti ali svoje stare leče. Sistemu zamenljivih leč dela družbo senzor Micro Four Thirds, ki se odlikuje v slabih svetlobnih pogojih in omogoča snemanje visokokakovostnega 4K video posnetka brez obrezovanja. Velike velikosti slikovnih pik in inovativna struktura Quad Bayer omogočajo izjemno nizek šum in visok dinamični razpon. Umetna inteligenca spreminja fotografijo v dvajsetih letih 21. stoletja, kot je to storila digitalna tehnologija v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

Tvoj telefon je kamera!

Alice je bila zasnovana na način, da uporablja AI za sodobne ustvarjalce vsebin ter s tem ponuja nove zmogljivosti in tehnike za samodejno ostrenje, samodejno osvetlitev, barvne znanosti in še več.

Alice Camera vam bo dala znani uporabniški vmesnik pametnega telefona in enako izkušnjo. Z vmesnikom zaslona na dotik in prilagajanjem jo bo enostavno uporabljati in krmariti. Sistem kamer in vdelana programska oprema se bosta izboljšala s prihodnjimi posodobitvami programske opreme prek aplikacije. Hiter brezžični prenos podatkov med fotoaparatom in telefonom vam omogoča brezhibno iskalo v realnem času, kar na vašem telefonu. Takoj delite svojo vsebino z družabnimi mediji in prenesite neposredno v svojo najljubšo platformo. Ko obrnete telefon, se prikaže zaslon za samoportrete, tako da lahko zajemete res odličen selfi. Alice bo delovala tudi, če vaš telefon ni pritrjen. Telefon lahko uporabljate kot “daljinski” sprožilec.

Dodatne Informacije

alice.camera

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!