Kaj si si potihem želi, da storiš zanj, glede na njegovo astrološko znamenje?

Zadnjič posodobljeno: :

Razkrivamo tihe skrivnosti.

Velikokrat je tista tiha želja iz različnih razlogov neizrečena. Morda ste preveč sramežljivi ali preveč ponosni, da bi svojega partnerja vprašali, kaj skriva.

Vsak znak ima svoje prirojene želje, ki odražajo njegove potrebe, poglejmo jih.

Oven

Pustolovski in energični ovni imajo rad izzive. Uživajo v tem, da imajo vedno prav in da fascinirajo druge ljudi s svojo močjo. Radi zmagujejo. Od vas si skrivaj želijo, da jih postavite pred izzive na vseh pogledih življenja, od skupnega življenja, fizičnih izzivov do čustvenih in intelektualnih razprav. Uživajo, ko vas premagajo, prav tako pa si želijo, da jih občudujete in hvalite za njihove dosežke.

Bik

Biki se radi počutijo varno in uživajo v razvajanju, in vse to bi storili tudi za vas. Na skrivaj si želijo, da jih spravite v skušnjavo s stvarmi, s katerimi so na skrivaj obsedeni. Recimo, razvajate ga z večerjo, kjer pripravite njegovo najljubšo hrano ali s kakšnim kosom oblačila. Morda se vam to ne zdi kaj posebnega, vendar resnično uživajo v vseh stvareh, povezanih s planetom Venera, kot so hrana, moda itd., četudi so moški.

Dvojčki

Pri dvojčkih gre predvsem za duševno stimulacijo. Znano je, da so tisti, ki znajo govoriti o katerikoli temi in se počutijo užaljeni, če zanje ni dovolj zanimanja. Vaš dvojček si na skrivaj želi, da bi ga naučili nekaj, česar ne zna. Izobražujte ga o nečem, kar imate radi in si s tem ustvarite priložnost, da se stvari naučita skupaj.

Rak

Rak je občutljivo znamenje, ki ljubi dom, varnost in svojo družino. Imajo globoko prirojeno željo, da se počutijo varne in razumljene. Všeč jim je, da skrbite zanje. Radi imajo romantične stvari in uživajo v tem, da jim govorite o tem, kako jih imate radi. Včasih so preveč sramežljivi, da bi to priznali zaradi strahu, da bodo videti šibki. Ne dovolite jim, da preveč razmišljajo.

Lev

Obožujejo svojo zunanjo podobo, obožujejo pozornost, ki jo zanjo dobijo, predvsem pa so radi obkroženi z ljudmi. Dobra zabava in ljudje, ki stvari v življenju ne jemljejo preveč resno, so tisti, ki jih bodo zadovoljili. Vaš lev si na skrivaj želi, da se ob njem dobro počutite, da se pokažete z njim in da se potrudite, da uresničite njihove male fantazije. To ni nekaj slabega, to je njihov način izmenjave energije.

Devica

Devica včasih velja za preveč praktično in osredotočeno na podrobnosti. Čeprav je to morda res, je pa tudi res, da marsikdo pogreša, da bi se ljudje osredotočili na podrobnosti na njih. In po tem tudi sami hrepenijo. To želijo in iščejo v drugih. Pokažite jim, da na njih opazite malenkosti in da vas skrbi za njih. Naj malenkosti štejejo.

Tehtnica

Tehtnice so igrivi, veseli in ljubeznivi ljudje. Radi imajo, kadar lahko svobodno izkazujejo ljubezen. Predvsem radi skrbijo za svojega partnerja in ljubijo romantiko. Od vas si želijo, da z njimi ravnate, kakor da so dragocen dragulj in jim izpoveste svojo ljubezen. Všeč jim je, da vas skrbi za njih. Pokažite jim le hvaležnost in spoštovanje ter se prepustite stvarem, ki jih zanimajo. Z njimi intenzivno uživajte v preprostih stvareh v življenju.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svoji intenzivnih čustvih in skrivnostni naravi. So strastni, a včasih zaprti in hladni. Tako hladni, da vas dobesedno zazebe. Bojijo se, da bi bili prizadeti, kajti ko dajo svojo ljubezen, jo dajo v celoti in zato se bojijo, da bi vse to lahko izgubili. Škorpijon si od vas želi, da jim pokažete zvestobo, da se bodo počutili varno in da bodo lahko do vas odkriti. Želijo, da ste ob njih ne samo, ko bo vse lepo, temveč tudi, ko jim bo težko.

Strelec

Polni so modrosti, zaradi njihove pogumne narave in pripravljenosti stopiti v neznano. Od vas si želijo, da jim pokažete svobodo. Hvaležnost za vašo in njegovo svobodo, s tem so obsedeni. Ko opustite potrebo po nadzoru nad njimi, se vam bodo popolnoma prepustili.

Kozorog

So poslovno usmerjeni. Obožujejo disciplino in red, a radi uživajo tudi v sadovih svojega dela. Želijo, da jim izkažete hvaležnost za njihovo trdo delo in da jim priznate, da so dobri v tem, kar počnejo. Potrebujejo občudovanje. Radi se počutijo, kakor, da so na vrhu sveta v vseh pogledih svojega življenja.

Vodnar

Uživajo v čudnih stvareh in so na to ponosni, navadno pa se zapletejo s čudnim ljudmi. Želijo, da jim pokažete to svojo noro plat in, da sprejmete in cenite njihovo. Želijo, da ste pripravljeni sprejemanje njihove čudne narave ter, da ste to kar ste. Dobesedno jih privlači pristnost, zato, če ste z vodnarjem, ne razmišljajte preveč, ampak pojdite s tokom.

Ribe

So večni sanjači, ki radi raziskujejo. Želijo si, da se z njimi pogovarjate – smiselno in globoko. Pokažite jim zanimanje za njihovo življenje, interese in ljubili vas bodo večno. Ni jim mar za materialne stvari ali dolgočasno naključno klepetanje. Želijo spoznati najgloblji del vas in deliti vaše veselje in bolečino.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako bo videti zadnji mesec leta 2020 glede na vaše astrološko znamenje?