FIFA 2022: v Katarju bodo nogometni navdušenci bivali v plavajočih hotelih

Podjetje Admares bo naredilo kar 16 plavajočih hotelov.
Zadnjič posodobljeno: :

Gradnja stadiona Lusail Iconic v obmorskem emiratu Katar je že v polnem teku. Stadion bo gostil uvodno tekmo in finale svetovnega pokala FIFA World Cup 2022. Zdaj pa v Katarju rešujejo še vprašanja namestitve nogometnih navdušencev, ki bodo prišli na ta zgodovinski dogodek.

Finsko podjetje Admares rešitev vidi v plavajočih hotelih. Kar 16 arhitekturnih struktur bo lebdelo na površju Perzijskega zaliva ob obali Qetaifanskega severnega otoka, od stadiona oddaljenega le 15 minut.
Vsaka stavba bo imela štiri nadstropja, v dolžino bodo merile 72 m, v širino pa 16 m. V vsakem objektu bodo 101 soba, restavracija in bar.

Plavajoči hoteli za nogometne navdušene FIFA 2022.
Plavajoči hoteli za nogometne navdušene FIFA 2022

Ko bo pokal FIFA 2022 podeljen, pa bodo lahko te plavajoče hotele preselili na katero izmed drugih obalnih lokacij in jih uporabili za katerega izmed dogodkov, ki se bodo zgodili v prihodnosti. V Katarju so torej našli popolno in trajnostno rešitev!

Popolna in trajnostna rešitev.
Popolna in trajnostna rešitev

Dodatne Informacije

Več informacij:
admares.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 preprostih stvari, ki jih ljudje s čistim stanovanjem počnejo vsak dan