fbpx

Filmi, ki jih je najbolje gledati takrat, ko si utrujen in imaš mačka

Ker vemo, kako težko je življenje vsakič, ko te napade maček, imamo zate popoln izbor filmov!

Ko se spopadaš z alkoholnim mačkom, se ti zdi življenje zelo težko. Zato potrebuješ nekaj, kar ti bo pomagalo zbežati od bolečine in te bo sprostilo. Zato imamo zate nekaj filmov, ki jih najbolje gledati prav takrat, ko si utrujen in imaš mačka.

Komedija

Serija filmov Prekrokana noč (The Hangover, 2009–2013)


Fantovščina se spremeni v bitko s časom, ko se trije prijatelji zbudijo brez spomina, z mačkom in izgubljenim ženinom, ki ga iščejo po mestu, da bi ga lahko pravočasno pripeljali na poroko.

Komedija

Zadetki: Ananas ekspres (Pineapple Express, 2008)


Dale Denton, čigar največje veselje je kajenje marihuane, je nekega večera priča umoru, zato se zateče k svojemu razpečevalcu drog Saulu. Zakajena prijatelja se odločita za beg, da bi si rešila življenji.

Komična drama

Življenje pod vodo (The Life Aquatic with Steve Zissou, 2004)


Ekscentrični oceanograf Steve Zissou se s svojo pisano druščino odpravi iskat skrivnostnega morskega psa, jaguarja, ki naj bi pojedel Stevovega partnerja, hkrati pa verjame, da bo prav na tej misiji končno posnel dokumentarno uspešnico.

Komična grozljivka

Noč neumnih mrtvecev (Shaun of the Dead, 2004)


Shaun je v življenju brez vsakršnih ambicij in brez cilja, prav tako pa zanemarja svoje dolgoletno dekle. Več pozornosti namenja svojim prijateljem in sostanovalcema Edu in Petu. Ko pa se po zemlji začnejo sprehajati Nemrtvi, se Shaunu svet obrne na glavo …

Romantična komična drama

Skozi čas (About Time, 2013)


Film se osredotoča na Tima, ki pri 21 letih izve, da lahko potuje nazaj v času. Tim sicer ne more spremeniti zgodovine, lahko pa spremeni dogodke, ki so se zgodili v njegovem življenju. Ko spozna lepo in negotovo Mary, se vanjo zaljubi in skozi spreminjanje dogodkov v preteklosti dogodkov osvoji njeno srce. Kmalu pa se začne zavedati, da ga njegov edinstveni dar ne more rešiti pred stiskami, vzponi in padci, s katerimi se soočajo vse družine po svetu.

Akcijska kriminalka

Serija filmov John Wick (2014–2019)


Upokojenega poklicnega morilca nasilni ruski mafijec prisili, da se spet loti dela, pri tem pa svoje nasprotnike preganja brez kančka milosti – “vrlina”, zaradi katere je v zločinskem podzemlju postal legenda.

Akcijski triler

Brez obraza (Face/Off, 1997)


Agent FBI-ja Sean Archer se mora podati na nadvse tvegano misijo, če želi odkriti lokacijo, kjer je njegov veliki sovražnik, sadistični terorist Castor Troy, namestil smrtonosno biološko orožje. Ker pa je Troy v eni izmed akcij utrpel hude poškodbe in padel v komo, se Archer odloči za radikalen kirurški poseg, s katerim mu bodo odstranili njegov obraz in namestili Castorjevega. A položaj se kmalu hudo zaplete, saj se Castor prebudi iz kome in si nadene Archerjev obraz.

Grozljivka

Koča v gozdu (The Cabin in the Woods, 2011)


Pet študentov se za konec tedna odpravi v odmaknjeno kočo na podeželju, kjer jih v grozoviti krvavi noči napadejo strašanska nadnaravna bitja. Ne vedo pa, da so pravzaprav žrtve srhljivega znanstvenega poskusa, in le redki bodo preživeli vse te miselne uganke in psihološke pasti.

Znanstvenofantastični film

Avatar (2009)


Paralizirani vojak Jake se odpravlja na misijo na planet Pandora, kjer s prenosom misli dobi novo, nezemljansko telo. Tam se zbliža s ponosno bojevnico Neytiri in njenim plemenom ter ob tem spoznava pravo lepoto neukročene Pandorine narave. Toda kmalu se znajde ujet sredi epskega boja, kjer se mora odločiti med tem, kar mu veleva um, in med tem, kar mu narekuje srce.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!