Filmska premiera: Trd oreh

Zabavna animirana komična pustolovščina Trd oreh, animacijske ekipe ToonBox, spremlja dogodivščine Sandija, navihanega veveričjega samčka iz parka, in njegovega podganjega prijatelja Frenda, ki načrtujeta nezaslišan rop na trgovino z oreščki in se pri tem nehote zapleteta v bančni rop, ki ga izvajajo ljudje.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kolosej

Organizator

Kolosej

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4€ - 6€

A naj nas preprosta zasnova zgodbe ne prelisiči, saj je tale veveričji film nekaj posebnega. Poln je junakov in zlikovcev, drznih reševanj, komičnih zmešnjav in klasične komedije, v njem pa pisana druščina likov poskrbi za nor zaključek, ki nas bo zagotovo navdušil.

Še zanimivost … o režiserju
Režiser in scenarist Peter Lepeniotis že od leta 1993 poklicno ustvarja na področju animacije – sodeloval je s studii, kot so Industrial Light and Magic, Starz Animation, Walt Disney Feature Animation in Pixar Animation Studios pri uspešnicah, med katerimi sta Fantasia 2000 in Toy Story 2. Na TV je sodeloval pri Big Idea’s 3-2-1 Penguins in Sitting Ducks. Režiral je seriji Bolts & Blip, pred tem pa si je zamislil, spisal in režiral smešno kratko risanko Surly Squirrel, ki je pobrala nemalo nagrad in po kateri je nastal Trd oreh oziroma The Nut Job.

V naših kinematografih si ga lahko ogledamo tudi sinhronizirano v slovenščino.

Dodatne Informacije

Animirana komična pustolovščina
Trd oreh 
(The Nut Job, ZDA, 2014)
Režija: Peter Lepeniotis. Glasove so posodili: Liam Neeson, Katherine Heigl, Will Arnett, Brendan Fraser, Stephen Lang, Sarah Gadon, Jeff Dunham.

8. 5. 2014, Kolosej & Cineplexx

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija