fbpx

Filmska premiera / napovednik: 7doUSPEHA (2016)

Sandi Murovec in Tina Maze v filmu 7doUSPEHA

Najuspešnejša slovenska športnica vseh časov Tina Maze je resda sklenila športno kariero, a s tehnično-športnim filmom 7doUSPEHA bomo lahko še naprej uživali v njenih zavojih po belih strminah. 7doUSPEHA je nadaljevanje filma The Edge izpred dveh let, v katerem Mazejeva in sopisec njene zgodbe o uspehu, Sandi Murovec, tudi demonstrator alpskega smučanja, razkrijeta sedem tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja. Film, v katerem je poseben gost Andrea Massi, motor ekipe Team to Amaze, na kinospored prihaja 25. novembra 2016.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
9,90 €

7doUSPEHA je nadaljevanje filma The Edge (2014), v katerem najuspešnejša slovenska alpska smučarka vseh časov Tina Maze in demonstrator alpskega smučanja Sandi Murovec razgalita sedem tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja.

PREBERITE ŠE: Svetovno znani Slovenci, ki pa niso Melania Trump


Tina Maze bo pred domačimi gledalci na smučeh še zadnjič nastopil na Mariborskem Pohorju na Zlati lisici 2017, še prej pa si jo bomo lahko na velikih platnih ogledali v družbi Sandija Murovca, s katerim bosta razkrila aksiome smučanja, to je ključne prvine za vrhunsko izvedbo zavojev. V filmu nastopa tudi Andrea Massi.

Obiskovalci premierne predstave, ki bo v Cineplexxu Kranj, bodo imeli prost vstop na Premiere Party po filmu. Ne odlašajte in si vstopnico zagotovite že danes!

Dodatne Informacije

Dokumentarni film
7doUSPEHA
(7toHEAVEN, Slovenija, 2016)

Režija: Sandi Murovec. Igrajo: Tina Maze, Sandi Murovec, Andrea Massi.

V kinu od 25. novembra 2016.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!