Filmske uspešnice, ki jih bomo v 2021 gledali na Netflixu

Filmi, ki že januarja prihajajo na Netflix!

Za vse tiste, ki so jim večeri brez pretočnih velikanov postali nepredstavljivi, so tukaj izvrstne novice! Letos nam Netflix prinaša kar nekaj novih filmov, ki bi lahko postali pravi filmski spektakli.

Netflix nam vsak teden prinaša filme z največjimi zvezdami, med katerimi so Leonard DiCaprio, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Idris Elba, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot in mnogi drugi. Pa tudi filmi najljubših režiserjev, kot so Zack Snyder, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fuqua, Shawn Levy, Robert Pulcini in Sharie Springer Berman ter režiserski prvenec Halle Berry in Lin-Manuel Miranda.

Letošnji seznam filmskih uspešnic bo presenetil in razveselil ljubitelje filmov po vsem svetu, saj bomo lahko med drugim gledali filme nagrajenih režiserjev, kot so Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) in Adam McKay (Don’t Look Up). Prihajajo priljubljeni zombi filmi, kot so Army of the Dead, kavbojski filmi The Harder They Fall, Concrete Cowboy in srednješolske romance, vključno z vrhuncem trilogij To All the Boys in The Kissing Booth. Netflix nas s trilogijo Fear Street in Somebody Inside Your House popelje v čase najstniških grozljivk, prihajajo pa tudi filmske priredbe naših najljubših knjig The Woman in the Window, Munich, The Last Letter from Your Lover, blockbusterji kot so Red Notice, Sweet Girl, Kate in družinski filmi kot so DA DAY, Back to the Outback, Finding Ohana.

Filmi, ki si jih lahko že januarja 2021 ogledamo na Netflixu

Že ta mesec prihaja nekaj zelo razburljivih novosti, pa tudi starejši nagrajeni filmi, ki si jih morate ogledati!

Pieces of a Woman

The Dig

Penguin Bloom

The White Tiger

The Girl with a Dragon Tattoo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!