Žametna manikira bo postala vaša nova obsesija

Je to najlepša manikira 2021?

Foto: IG bhambnails
Zadnjič posodobljeno: :

Žametna manikira je zadnji trend nohtov, ki se je pojavil na družbenih omrežjih. Vsi tisti, ki imate radi nekaj drugačnega, boste nadvse navdušeni. Tega najnovejšega trenda ne zamenjajte s tistim, ki je pred nekaj leti vključeval lepljenje žametnih niti na nohte.

Najnovejši trend žametne manikire za leto 2021 prinaša nohte, ki se svetijo in dajejo videz žameta. Ustvari ga posebna vrsta laka za nohte, ki vsebuje zelo fino zmlete bleščice, ki odsevajo svetlobo na enak način kot luksuzni žamet.

Zadnja posodobitev 2021-06-17 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Žametno manikiro je zelo enostavno ustvariti

Bistvo je, da ne uporabljate sijočega laka z bleščicami. Bleščice morajo biti zelo fino zmlete, da dosežemo končni žametni učinek. Odličen primer je lak za nohte Nailberry L’Oxygene v barvnem odtenku Star Dust. Essie TLC Metallic Glow The Distance lak v odtenku Rose Gold je še ena odlična možnost. CND Shellac v odtenku Safety Pin je prav tako odlična izbira za posnemanje tega videza.


Videz žameta na nohtih je izjemno enostavno doseči, ker napake med barvanjem ne pridejo do izraza. Tako lahko učinkovito manikuro dosežete v trenutku, tudi če nimate veliko časa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COMING SOON (@prestoneituoisogni_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMY LE • LA NAIL ARTIST (@amyle.nails)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zmota: Največja laž o hujšanju, v katero bi morali takoj prenehati verjeti!