Filmski napovednik: All the Money in the World (2017)

Hollywoodski veteran Ridley Scott se kljub svojim 79 letom ne namerava ustaviti. Letos je že postregel z novim delom Osmega potnika (Alien Covenant, 2017), decembra pa ima že pripravljen triler All the Money in the World, ki se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo.

Film je posnet po knjigi Johna Pearsona, ki se opira na resnične dogodke, in sicer ugrabitev mladega Paula, vnuka J. Paula Gettyja, takrat najbogatejšega človeka na svetu. Ta je bil naftni mogotec, ki pa kljub milijardam ni želel plačati odkupnine za svojega najljubšega vnuka. Na pomoč tako priskočita njegova mama Gail in Gettyjev varnostnik Fletcher Chace.

V filmu bomo lahko videli oskarjevska nominiranca Michelle Williams in Marka Wahlberga, s svojo podobo pa je že v napovedniku presenetil Kevin Spacey, ki je povsem neprepoznaven v vlogi prej omenjenega milijarderja Gettyja. Ridley Scott je v svoji karieri posnel že kopico dobrih trilerjev in ta utegne biti naslednji.

Ridley Scott se nam je letos že predstavil z novim Osmim potnikom.
Ridley Scott se nam je letos že predstavil z novim Osmim potnikom.

Dodatne Informacije

Triler
All the Money in the World
(2017, ZDA)

Režija: Ridley Scott. Igrajo: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Kevin Spacey, Timothy Hutton.

V kinu od 8. decembra (ZDA).

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljši filmi 2020