Filmski napovednik: Colossal (2016)

Film Colossal (2016)

V nenavadnem filmu Colossal oskarjevka Anne Hathaway igra brezposelno dekle, ki se je prisiljeno vrniti v rodni Seul, po tem, ko jo fant vrže iz stanovanja v New Yorku. Ko svet preplavi novica, da po južnokorejski prestolnici pustoši kaiju, zunajzemeljska pošast, kmalu spozna, da je z njo nekako povezana.

Colossal je film Nacha Vigalonda o kaiju – kaiju je japonski izraz za nenavadne pošasti, najslavnejši predstavnik pa je Godzila; kaiju je tudi filmski podžanr –, ki je telepatsko povezan z Glorio, ki jo igra Anne Hathaway (Princeskin dnevnik, Hudičevka v Pradi, Pripravnik, Vzpon Viteza teme). Ta poskuša ugotoviti, zakaj tako nepomembno dekle, kot je ona, drži usodo sveta v svojih rokah.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Collide (2016)

 Anne Hathaway kot je še ne poznate.
Anne Hathaway kot je še ne poznate.

Čeprav je Colossal film o pošasti in opustošenju, pa ima film lahkotnejši ton kot podobni tovrstni filmi in kopico prvin komedije. To potrjuje tudi prisotnost Jasona Sudeikisa. Napovednik nas navda s šokom, grozo, strahom in zabavo.

Galerija – utrinki if filma Colossal (2016):

Dodatne Informacije

Akcijski film
Colossal
(Španija, Kanada, ZDA, 2016)
Režija: Nacho Vigalondo. Igrajo: Anne Hathaway, Dan Stevens, Jason Sudeikis, Austin Stowell, Tim Blake Nelson.

V kinu od 7. aprila 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!