Mednarodna razstava mačk Ljubljana 2017

Mednarodna mačja razstava 2017

Mačjeljubci, pozor. Bliža se mednarodna razstava mačk 2017. Felinološko društvo Ljubljana tradicionalno razstavo prireja 18. in 19. marca 2017, ko se bodo za laskave lepotne nazive potegovale pasemske in domače mačke.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Dunajska cesta 18, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka

Mednarodna razstava mačk 2017 se bo odvijala 18. in 19. marca na Gospodarske razstavišču v Ljubljani. Na razstavi mačk v dveh razstavnih dneh običajno sodeluje okoli 200 pasemskih mačk, ki jim lahko prištejemo še nekaj domačih hišnih muc.

Mačke vas čakajo.
Mačke vas čakajo.

Tu imate priložnost, da vidite nekatere pasemske predstavnice, ki so v Sloveniji zelo redke ali pa jih celo ni. Felinološko društvo Ljubljana obiskovalcem obljublja bogat program, sestavljen iz predstavitve pasem mačk, predstavitve najlepše mačke po izboru obiskovalcev, izbora Best in Show in Best of Best, ki je del tekmovalnega dela razstave (BIS – najlepša mačka v posamezni kategoriji, BOB – najlepša mačka celotne razstave), in risalnega kotička za otroke.

PREBERITE ŠE: Najbolje plačani hišni ljubljenčki na Instagramu

Oba dneva bodo potekale tudi podrobnejše predstavitve nekaterih pasem iz vseh štirih skupin mačk. Na razstavi bodo tudi tokrat brezplačno dostopne pisne in ustne informacije o pravilni oskrbi mačk in življenju z njimi. Na razstavi se bodo predstavila društva za zaščito in varstvo živali.

Dodatne Informacije

Več informacij:
fd-ljubljana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!