Starši s smislom za humor, ki so si privoščili svoje otroke

Smešni starši

Biti starš ni lahko. Še posebej zato ne, ker si večina staršev želi najboljše za svoje otroke. A ob tem, da se po svojih najboljših močeh trudijo biti kar najboljši in ne delati napak, je pomembno tudi, da ohranjajo smisel za humor. Ko odraščamo, se zdi, da je edina naloga naših staršev, da nas spravljajo v zadrego. Marsikomu izmed teh staršev je to uspelo. Ste imeli tudi vi tako zabavne starše?

Številni starši vzgojo jemljejo strogo resno. Vzgoja pač ni hec. Ali pa tudi. Ti starši vedo, kako se zabavati s svojimi otroki in uživati življenje tudi takrat, ko vzgajajo otroke.

PREBERITE ŠE: Več časa preživimo s starši, dlje bodo živeli

Ne bodite tako cankarjanski in dopustite, da se humor in zabava prikradeta tudi v vašo vzgojo. Čeprav se večini otrok, predvsem pa najstnikom, starševski štosi zdijo brezvezni, je treba priznati, da jim je, gledano skozi oči odraslega, kar dobro uspelo. Verjetno smo ali pa bomo sami nekoč počeli enako s svojimi otroki in se bomo sami sebi zdeli strašno kul. Njim pač ne, ker smo njihovi starši, a samo, dokler …

Galerija – starši s smislom za humor, ki so si privoščili svoje otroke:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!