fbpx

Filmski napovednik: Deadpool 2 (2018)

Film Deadpool 2 (2018)

Gobezdavi antijunak Deadpool se prihodnje leto vrača na filmska platna v filmu Deadpool 2. Tudi ta bo zaradi opolzke govorice in krvavih akcijskih prizorov nosil cenzorski žig R. Oglejte si prvi napovednik za težko pričakovano nadaljevanje.

V prvem napovedniku oz. dražilniku za film Deadpool 2, ki so ga v ameriških kinematografih predvajali pred filmom Logan, spremljamo Wada Wilsona, ki se sprehaja po zakotni ulici, ko opazi rop starejšega možakarja. Nemudoma steče v telefonsko govorilnico, da bi si nadel svoj kostum, vendar pa to ne stori bliskovito in spretno kot Superman, pač pa nerodno kot Mr. Bean.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Deadpool (2016)

Ryan Reynolds nam tokrat pokaže tudi svojo golo zadnjico.
Ryan Reynolds nam tokrat pokaže tudi svojo golo zadnjico.

Preoblačenje mu vzame toliko časa, da je za pomoč prepozno. V svojem slogu se nato Deadpool uleže na truplo in si privošči sladoled. V napovedniku, ki je v resnici kratki film, se na kratko pojavi tudi legendarni pisec stripov Stan Lee. Po Timu Millerju je režisersko paličico prevzel David Leitch (John Wick, Bournova zapuščina, Ledeni morilec).

Galerija – utrinki iz napovednik za film Deadpool 2:

Dodatne Informacije

Znanstveno-fantastični akcijski film, komedija
Deadpool 2
(ZDA, 2018)

Režija: David Leitch. Igrajo: Ryan Reynolds.

V kinu od 2. marca 2018.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.