fbpx

Filmski napovednik: Film o emojijih (The Emoji Movie, 2017)

James Corden

Že v drugi polovici avgusta prihaja v naše kinematografe animirana komedija Film o emojijih (The Emoji Movie, 2017), ki bo nasmejala mlade in mlade po srcu.

Glavni junak filma Film o emojijih (The Emoji Movie, 2017) je Gene, vesel emoji, ki se je rodil brez filtra, zaradi česar lahko na različne načine izraža trenutno razpoloženje. Da bi postal običajen kot drugi emojiji, Gene prosi za pomoč iznajdljivega najboljšega prijatelja Petka in znano mojstrico za dešifriranje Vlomilko. Skupaj se podajo na vznemirljivo potovanje po telefonskih aplikacijah, da bi našli izvorno kodo, s katero bi lahko popravili Gena. A ko bo sam telefon ogrozila bistveno večja nevarnost, bo usoda vseh emojijev odvisna od trojice nenavadnih junakov, ki bodo morali rešiti svoj svet pred sovražnim brisanjem.

Emoji
Emojiji

Zanimivost

Oboževalci emojijev po vsem svetu so se odločili za neobičajno potezo: vpisati se v slavno Guinnessovo knjigo rekordov v hkratni udeležbi največjega števila ljudi, oblečenih v emojije, na shodih na različnih prizoriščih po svetu. Ljubitelji emojijev s kar treh celin so se preoblekli v like iz filma, rekord pa postavili s skupnimi pobudami v Dubaju, Moskvi, Londonu, Dublinu in Sao Paulu, kjer se je na stotine navdušencev zbralo, da bi sodelovali pri tem edinstvenem dogodku. Poleg omenjenih mest so dogodek podprle tudi številne druge države; pobudi se je pridružilo več kot tisoč emojijev, ki niso bili neposredno povezani z rekordom.

Emoji MEH
Emoji MEH

Do prihoda animiranega hita Film o emojijih je manj kot mesec dni, do takrat pa lahko uživamo v fotografijah iz filma ter v skrajno zabavnem kinonapovedniku.

Galerija: Film o emojijih (The Emoji Movie, 2017)

Dodatne Informacije

Animirana komedija
Film o emojih (The Emoji Movie, 2017)
(2017, ZDA)

Režija: Tony Leondis. Glasovi: James Corden, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge.

V kinu od 17. avgusta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!